Om oss

Vinylsidan.se drivs av Djungel & Jazz, en butik i hjärtat av Södermalms musik- och skivkvarter som bland annat säljer vinyl- och LP-skivor. Butiken strävar efter att bli landets mest välsorterade butik för köpare av LP-skivor. Namnet till trots, fokuserar butiken inte bara på Jazz, utan även på genres som Blues, Folk, Funk/Soul, Hip Hop, Reggae, Rock och World Music.

Vinylsidan.se vill säkerställa att yngre generationer får möjlighet att uppleva det fantastiska analoga ljudet som endast vinylskivor erbjuder. Vi vill gärna att musiken får leva vidare och att skivans själ omhändertas av dess nya ägare, istället för att den faller i glömska. Vi ser till att att hitta den nya rätta ägaren, en person som verkligen skulle uppskatta skivan för dess värde. Så är du ute efter att sälja vinylskivor har du kommit rätt! 

För ovan nämnda genres betalar vi bra, vi skulle till och med vilja sticka ut hakan och garantera att vi är den butik i Stockholm som betalar bäst för Jazz, Blues, Funk/Soul, Reggae och Världsmusik. För övriga genres har vi täta samarbeten med andra skivbutiker som är specialiserade på andra genres och vårt löfte är att konsultera och hjälpa er genom hela försäljningsprocessen.

Vi köper såväl enstaka vinylskivor som stora samlingar och vi är beredda att betala upp till 20 000 kronor för vissa riktiga rariteter. Som skivbutik är vi mycket måna om vårt rykte att agera seriöst, för oss innebär detta bland annat att vi alltid:
  • Betalar ett rättvist pris till dig som säljare

  • Utfärdar kvitton på inköp av skivor, något som tyvärr inte alltid en självklarhet

  • Agerar ärligt och transparent

  • Är öppna med vad vi tror oss kunna sälja vidare en skiva för

  • Hjälper er till en av våra samarbetande skivbutiker som kan tänkas betala mer för just era skivor

  • Hjälper till med logistik och transport om så önskas

  • Har som målsättning att båda parter ska bli nöjda

Så oavsett om ni ärvt en samling som står och samlar damm på vinden, ska flytta och inte längre har plats för en samling eller bara inte nyttjar samlingen som den förtjänar ska ni känna er trygga att kontakta oss!

Ring oss på 08-37 37 19 eller fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!